Kardeşim bilgilendirmelerin için teşekkür ederim bu sitede emeği geçen herkeze binlerce kez teşekkürler üyelerden bende bir üye oalrak ricam lütfen reklamlara tıklayalım ve site kapanmasın.Biz kaznaıyoruz lütfen onlarada kazandıralım.
Ce: Online Film izlemekte Sorun Yaşayanlar ! Bu Linke Bakabilirsiniz
arkadasim tesekkurler ama bir poroblem var gibi yerli filmlerde mesaj yazmama ragmen acilan linkten karsi sayfaya ulasamiyorum yabanci filmlerde boyle bir sorunum yok
merhaba siteye yeni üye oldum hemen hemen her filmi seyredebiliyorum ama küçük bir sorunum var tam ekran butonuna bastığımda ekran siyah ve gri çarprazlamasına ikiye bölünüyor ve tam ekran seyredemiyorum. Çözünürlüğümü düşürdüm, artırdım ama olmadı yardım edebilirseniz sevinirim. Bu arada bilgisayarın modelini bilmeniz gerekirse SONY VAIO centrino 2 çift çekirdek ve 3gb ram bir laptopum var. Ekran kartım ATI MOBILITY RADEON 3400
Alıntı:
mannturk Nickli Üyeden Alıntı
arkadasim tesekkurler ama bir poroblem var gibi yerli filmlerde mesaj yazmama ragmen acilan linkten karsi sayfaya ulasamiyorum yabanci filmlerde boyle bir sorunum yok
tikliyorum ama karsima http://www.movshare.net/video/wm5nuuwfahn1y sayfasi cikiyor ve sayfa bulunamadi diyor divx playerim var lutfen yardim ediniz cildirmak uzereyim movshare sayfasina ulasilamiyor
Divx filmlerde son zamanlarda movshare sitesinden kaynaklı problemler oluştu. Şu an Bu filmler yahoo ile degistirilmektedir. Bildirdiginiz için tesekkurler ..
Alıntı:
ozgurtuncel Nickli Üyeden Alıntı
merhaba siteye yeni üye oldum hemen hemen her filmi seyredebiliyorum ama küçük bir sorunum var tam ekran butonuna bastığımda ekran siyah ve gri çarprazlamasına ikiye bölünüyor ve tam ekran seyredemiyorum. Çözünürlüğümü düşürdüm, artırdım ama olmadı yardım edebilirseniz sevinirim. Bu arada bilgisayarın modelini bilmeniz gerekirse SONY VAIO centrino 2 çift çekirdek ve 3gb ram bir laptopum var. Ekran kartım ATI MOBILITY RADEON 3400
Bu problem pc nizin özellikleri ile değil kullandığınız flash player ile alakalıdır. Güncellestirmelerinizi açık tutun ve eski yeni bir flash player kurmanızı öneriyorum. Ek olarak; Online film izlerken mutlaka explorer kullanın ..
filmin 2.cı bolumunun linki yok ve siz şuraya tıklayın demişsiniz tıkladım bu seferde SES VAR GORUNTU YOK AYNI ROUNU NOT SENI SEVIYORUM FILMINDEDE YASAMISTIM((
s.a arkadaşlar ben filmi tam ekran izlemek istiyorum çoğu film tam ekran izlemek için altaki kare tuşuna basın yazıyo bastıyımda ekran o haliyle kalıyo ama ses devam ediyo ekran donuyo ufaltınca film devam ediyo bu neden ola bilir yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim
slm lar benimde sorum olucak bu benim 3 uncu nikim megavideodan kaynaklanıyo sandım nikimide değiştim modemin fişinide cektim ipte değiştirdim ama sorun aynı hep beyaz ekran veriyor yani paylasımın oldugu kareler hep beyaz, bunun nedenini ve nasıl düzelticeğim hakkında bilgi verirseniz sevinirim tşkler...
Konu AYHANYILMAZ tarafından (13-01-2009 Saat 07:40 ) değiştirilmiştir..
Sebep: yazıyı büyütme
Ben yeni üye oldum siteyi çok beğendim fakat tam ekran olmuyor.Bir arkadaşımız bu konuya değinmiş.Fakat flash player kaç ı indireceğiz..Bilenler ss_hacktan_ss@hotmail.com a e-mail atsın lütfen.