yine bir umuttur diye izleyim dedim belki turkler bu sefer kendini asmistir diye yine vasattan ote bir film sacmalik ustune sacmalik grafikler cok kotu hicmi iyi bi yonetmen yok bizde puanim 3/10
biz türkler olarak kabul edelım ne savaş ne tarihi ne de korku fılmi yapabiliyoruz.( Animasyonu hiç demiyorum) bizden ancak drama komedi çıkar korku işini japon ve abd lilere bırakalım. Aslında konu mukemmel uc harflı; yuzlerce hıkaye bınlerce senaryo turetılebilir. ama bızım yapımcı ve yonetmenlerde iş yok tsk.ler emegı gecenlere
Medine döneminde inmiştir,6 ayettir.Nas insanlar demektir.
Kul euzu birabbin nas......Deki sığınırım insanların Rabbine
Melikin nas.......................İnsanların Hakimine
İlahin nas.........................İnsanların İlahına
Min şerril vesvasil hannas......Sinsi şeytanın her türlü kuşkularından
Ellezi yüvesvisü fi sudurin nas......o şeytan ki,sürekli insanların kalplerine sürekli şüphe düşürür
Minel cinneti ven nas.........o şeytan ki,cinlerden ve insanlardandır
Mekke döneminde inmiştir,5 ayettir.
Kul euzu birabbil felak........De ki,sığınırım o sabahın Rabbine
Minşerri ma halak...............Yarattığı şeylerin şerrinden
Ve min şerri ğasıkın iza vekab.......Karanlığı çöküp bastırdığında bir gecenin şerrinden
Ve min şerri neffesati fiylukad.......O düğümlere üfleyen üfürükçünün şerrinden
Ve min şerri hasidin iza hased.......Ve kıskançlık gösterdiğinde bir kıskancın şerrinden
............................Allah sizi,bizi ve cümlemizi korusun inşallah...............................
Böyle bir film seyrettikten sonra rahat uyuyabilmek için bu duaları yazayım dedim
Medine döneminde inmiştir,6 ayettir.Nas insanlar demektir.
Kul euzu birabbin nas......Deki sığınırım insanların Rabbine
Melikin nas.......................İnsanların Hakimine
İlahin nas.........................İnsanların İlahına
Min şerril vesvasil hannas......Sinsi şeytanın her türlü kuşkularından
Ellezi yüvesvisü fi sudurin nas......o şeytan ki,sürekli insanların kalplerine sürekli şüphe düşürür
Minel cinneti ven nas.........o şeytan ki,cinlerden ve insanlardandır
Mekke döneminde inmiştir,5 ayettir.
Kul euzu birabbil felak........De ki,sığınırım o sabahın Rabbine
Minşerri ma halak...............Yarattığı şeylerin şerrinden
Ve min şerri ğasıkın iza vekab.......Karanlığı çöküp bastırdığında bir gecenin şerrinden
Ve min şerri neffesati fiylukad.......O düğümlere üfleyen üfürükçünün şerrinden
Ve min şerri hasidin iza hased.......Ve kıskançlık gösterdiğinde bir kıskancın şerrinden
............................Allah sizi,bizi ve cümlemizi korusun inşallah...............................
Böyle bir film seyrettikten sonra rahat uyuyabilmek için bu duaları yazayım dedim
çok iyi yapmışsın bu 3 harflileri gerçek ismiyle söylemek onları kızdırıyor bunları okumak onları uzak tutar ve şeytanıda filme gelince konu güzel olsaydı biraz gerçeklik payı alırdım ama konu çok kötü saçma